دوست دختر یا دوست پسر داشتن اشتباه است ؟!

وقتی دختر یا پسر ما میگوید من دوست دختر یا دوست پسر میخواهم چه باید کرد؟
مسئله ی بسیار مهمی که پدر و مادر ها این روز ها با آن دست و پنجه نرم میکنند ، مسئله ی چگونگی دور کردن فرزندانشان از روابط نا مشروع دختر پسری است ، که آسیب های آن تا حدود زیاذی واضح است .سناریویی که ممکن است اتفاق بیفتد این است که دختر یا پسر ما با دلایلی همچون عوض شدن زمانه ، فقط یک رابطه ساده است ،قرار نیست به جاهای خاصی ختم بشود ، مگر کشور های پبشرفته در دنیا نیستند که این روابط در آنها بسیار عادی است و از ما خیلی پیشرفته تر هستند ، این ها تعصبات مسخره و قدیمی است و …. شما را در این زمینه گیر می اندازند و شما هم نمیدانید چه جوابی باید به آنها بدهید و اصلا چه چیزی درست است و چه چیزی اشتباه و ذهن خود شما را هم مشوش کرده است به طوری که به تفکرات و عقاید خودتان هم شک کرده اید.
مسائل جنسی این روز ها دغدغه از دغدغه های اصلی تربیت فرزند در خانواده ها است ، زیرا این مسئله از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
اگر تربیت جنسی فرزند ما به درستی صورت نگیرد ، کل زندگی و آینده او را تحت الشعاع قرار میدهد و لذت یک زندگی خوب در آینده را از او میگیرد.
یکی از موارد مهم تربیت جنسی همین مسئله دوست دختر یا دوست پسر داشتن است که ممکن است در آینده به مسائل و روابط جنسی و … کشیده شود.
حال باید چه کرد ؟
این سوال یکی از سوالات مهم و پر تکرار در زمینه تربیت جنسی است که برای بسیاری از والدین خصوصا در این عصر جدید پیش می آید و اتفاقا بسیار هم مهم است.
حال چه کاری باید بکنیم و اصلا چه تفکری درست است؟
ما در این زمینه افراد را به دو دسته دین دار و مذهبی و غیر مذهبی تقسیم میکنیم:
چنانچه شما و خانوادتان و علی الخصوص فرزندتان دین دار هستید ، دین به صراحت تکلیف را برای ما مشخص کرده است : رابطه با جنس مخالف جز با ازدواج درست نیست.
چنانچه فرزند شما خیلی مذهبی نیست یا میگوید برای من مهم نیست دین چه میگوید ، با من با دلیل علمی صحبت کنید ، با من با روانشناسی صحبت کنید و… اینجا مطلب فرق میکند.
اصلا از لحاظ علمی ، کدام تفکر درست است؟
با توجه به مطالب علمی و روانشناسی ، ما یک مثلثی داریم که یک ضلع آن محبت ، یک ضلع آن صمیمیت و یک ضلع آن رابطه ی جنسی است.
انسان سالم و بالغ ، انسانی است که میتواند بین این سه ضلع تفکیک قائل شود، و میان آنها تداخل ایجاد نکند.
ولی فرد نوجوان ، حتی اگر سالم باشد ، به اقتضای شرایط نوجوانی ، شهوت ، هورمون ها ، بلوغ و … به طور کاملا طبیعی نمیتواند بین صمیمیت و رابطه ی جنسی تفکیک ایجاد کرده و این مشکل ساز است.
این مطلب به این معنا است که وقتی برای او یک رابطه ی صمیمی ایجاد میشود به یک سطحی از رابطه ی جنسی هم نفوذ میکند و این رفته رفته گسترش پیدا میکند.
به همین دلیل است که در نوجوانی رابطه با جنس مخالف درست نیست.
سوال بعدی که در این مورد مطرح است ، این است که به فرزندمان چه بگوییم ؟ چگونه با او صحبت کنیم ؟ آیا با لحن خشن جواب او را بدهیم یا با محبت با او رفتار کنیم ؟ اگر فرزندمان گرفتار این موضوعات شده بود با او چه کنیم ؟
پادکستی که قرار داده شده را به خوبی گوش کنید ،تا حدود زیادی جواب سوال خود را پیدا میکنید
البته جواب این سوالات به گونه ای است که به یک آموزش مفصل و مدون نیازمند است که توسط متخصصان این رشته، البته نه متخصصانی که پاسخ شما را با توجه به علوم غربی میدهند ، بلکه متخصصانی که بر پایه ی مطالب علمی اسلامی ایرانی ، به شما کمک میکنند تا از این گرفتاری نجات پیدا کرده و رفتار درست با فرزندان خود را یاد بگیرید.
ما در آموزشگاه سید حسینی ، که مجموعه ی بزرگی از افراد متخصص و دغدغه مند آن را تشکیل میدهند ، این آموزش ها و هم چنین سایر آموزش های مرتبط با تربیت جنسی فرزندان را به صورت کامل و جامع برای شما آماده کردیم و شما میتوانید آنها را تهیه کرده و با یاد گیری آنها، کمک بسیار بزرگی به فرزندان خود بکنید.
برای اطلاعات بیشتر از دوره تربیت جنسی آموزشگاه سید حسینی کلیک کنید.
دیدگاهتان را بنویسید